Centar za socijalnu skrb Koprivnica traži obitelji velikog srca koje su spremne pružiti topli dom, sigurnost i utočište djeci i odraslim osobama u potrebi. Pozivamo ljude dobre volje koji žele pomoći osobama u nevolji i dati svoj doprinos lokalnoj zajednici da postanu udomitelji za djecu ili odrasle osobe.

Za skrb i uloženi trud za zbrinjavanje korisnika udomitelji primaju  novčanu naknadu. Također, za nezaposlene osobe postoji mogućnost  bavljenja udomiteljstvom kao zanimanjem, gdje osoba uz mjesečnu naknadu za rad udomitelja u iznosu od 4.000,00 kuna ima plaćene doprinose za zdravstvno i mirovinsko osiguranje te uz navedeno dodatno prima opskrbninu za svakog smještenog korisnika.

Aktivnom kampanjom Centar pokušava pronaći nove obitelji koje bi bile spremne brinuti o djeci i odraslim osobama unutar sustava socijalne skrbi.

Ukoliko imate informaciju o nekoj obitelji sa našeg područja koja bi bila zainteresirana za bavljenje udomiteljskom molimo Vas da ju uputite na Centar za socijalnu skrb Koprivnica.

https://koprivnicki-ivanec.hr/wp-content/uploads/2022/11/BROSURA_Postani-udomitelj.pdf

https://koprivnicki-ivanec.hr/wp-content/uploads/2022/11/Postani-udomitelj_PLAKATI_PRINT_1X-2.pdf