Nakon dvije godine koje su bile obilježene pandemijom, Renesansni festival ponovo se vraća u svojem punom izadnju. Radi se o 15. jubilarnom Renesansnom festivalu koji će ponovo okupiti veliki broj znatiželjnika tijekom 4 dana trajanja, od 18. do 21. kolovoza!

Poduzeće Robin d.o.o. poziva vas da ih posjetite u Robinovoj jazbini. U njihovoj ćete krčmi moći potražiti osvježenje i uvijek dobar zalogaj. Na meniju će se naći specijaliteti posebno osmišljeni za ovu prigodu, a koje je kreirao križevački kuhar Mišel Doskočil.

Robinova trgana gujda

Nećemo vam otkrivati sve detalje, ali ćemo vam zagolicati maštu imenima nekih delicija kao što su Robinov prut, Robinova trgana gujda, Robinov punjeni pinklec ili Robinovi oblizeki. Zvuči zanimljivo, zar ne?!

Robinov punjeni pinklec

“Drago nam je što po drugi put možemo aktivno sudjelovati u ovako velikoj manifestaciji u Koprivnici. Pozivam sve posjetitelje festivala da navrate na osvježenje i posebnu ponudu hrane u Robinovoj jazbini, uživaju u šetnji koprivničkim gradskim bedemima i bogatom programu Renesansnog festivala, ali i ulove fotku s Robin Hood-om koja će im možda donijeti sreću.” kratko je dodao Robin Šatvar, direktor Robin trgovina.

Robinovi oblizeki

Svakako navratite do Robinove jazbine jer ćete zasigurno moći uživati u odličnom ambijentu i ukusnoj hrani. Ako vam je potreban dodatan razlog za posjet, pogledajte kako je to izgledalo na Renesansnom festivalu 2019. godine.

Robinov prut