­čÄŽ POSJETILI SMO Najbolji riblji restoran u Osijeku odu┼íevljava svojim savr┼íenim perkeltom od ┼íarana┬á

11. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Gastro kutak ­čÄŽ POSJETILI SMO Najbolji riblji restoran u Osijeku odu┼íevljava svojim savr┼íenim perkeltom od ┼íarana┬á

Foto/video: Stjepan Dolenec 


Ekipa┬áGastro tra┼żilice┬áu svom proputovanju po osun─Źanoj i vinskoj Baranji na kratko se zaustavila u Osijeku gdje je posjetila poznati riblji restoran┬á─îarda kod Baranjca.

Isti naime već godinama oduševljava sve posjetitelje svojom domaćom tradicionalnom kuhinjom i rustikalnim baranjskim ambijentom.

Ukoliko se ikad zateknete tamo, obavezno morate probati njihov perkelt od ┼íarana ili smu─Ĺa, za koji bez pretjerivanja mo┼żemo re─çi da je jedan od najboljih u ovom dijelu Hrvatske te riblju platu ─îarda gdje bi istaknuli hrskavi ─Źips od ┼íarana.

U ovoj epizodi na┼íoj degustaciji pridru┼żila nam se i┬áSara Lizatovi─ç, mlada Imo─çanka koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom, ali i gaji ljubav prema dobroj hrani, posebice janjetini.