POSJETILI SMO Caffe bar Adel ima jako dobru kavu, uslužno osoblje i vibru koja privlači goste iz cijele sjeverozapadne Hrvatske

16. rujna 2020. Autor: prigorski.hrFoto & VideoPOSJETILI SMO Caffe bar Adel ima jako dobru kavu, uslužno osoblje i vibru koja privlači goste iz cijele sjeverozapadne Hrvatske

Ekipa našeg portala posjetila je Caffe bar Adel koji se nalazi na pola puta između Križevaca i Svetog Ivana Zeline, točnije u Donjem Fodrovcu gdje smo se na licu mjesta uvjerili zašto je ovaj kafić toliko omiljen među mlađom, ali i starijom populacijom.

U Adel dolaze apsolutno svi. Lijepo uređeni moderni interijer s terasom i pogledom na seoski krajolik i veselo nasmijano žensko osoblje prvo je što smo primijetili.

adel5

Nakon toga na red je došla kava. Adel se odlučio na srednju liniju Lavazze gdje smo prvo probali espresso koji moramo pohvaliti. Finih čokoladnih aroma, taman kratak i bez previše gorčine, pripremljen je baš po našem ukusu.

adel13

Mali macchiato bio je solidan, sitna mana mu je krema koja još nije do kraja usavršena, ali s obzirom da je espresso bio jako dobar, smatramo kako neće proći puno vremena kada će i kava s mlijekom biti na razini espressa. Osim kave istaknuli bismo dobru ponudu pića, posebice kvalitetnijih piva.

Ambijent 5/5
Usluga 5/5
Kava 4/5
Cijene 5/5

kava kava1

Vlasnik lokala Dragutin Horvat otkrio nam je kako je prosječna plaća u Caffe baru Adel  6300 kuna uz dva slobodna dana u tjednu, što znamo da je rijetkost, posebice sada u doba pandemije koronavirusa.

adel27adel20adel26adel12adel24adel14adel6adel9adel8adel7adel19adel4adel2adel3adel9