Predstavnici Korodinacije udruga Domovinskog rata Grada Križevaca položili su vijence i upalili svijeće na gradskom groblju u Križevcima.

Uz to, isto su učinili i kod spomen ploče Franji Tuđmanu, spomen obilježju Domovinskoga rata, kod Visokog gospodarskog učilišta, kod majke umrlog junaka, spomen obilježja u Gornjoj Rijeci te na grobu Vilima Pisačića u Vojnovcu.

koordinacija branitelja kž (2)koordinacija branitelja kž (3) koordinacija branitelja kž (4) koordinacija branitelja kž (5) koordinacija branitelja kž (6) koordinacija branitelja kž (7) koordinacija branitelja kž (8) koordinacija branitelja kž (9) koordinacija branitelja kž (11) koordinacija branitelja kž (1)

Kako su priopćili iz od strane Koordinacije udruga iz Domovinskog rata, kod središnjeg križa na Gradskom groblju u Križevcima položen je vijenac i zapaljene su svijeće u spomen na sve žrtve Domovinskog rata, poginule i umrle branitelje koji su tijekom Domovinskog rata položili svoje živote na Oltar domovine.

Pripadnici Udruge ratne postrojbe policije Križevci, obišli su mjesta pokopa hrvatskih branitelja, pripadnika MUP-a te su zapalili svijeće u znak počasti i zahvalnosti za stvaranje slobodne i samostalne Republike Hrvatske.

Obiđena su mjesta pokopa palih hrvatskih branitelja i to Mate Dimjaševića, Stjepana Sučića, Ivana Lepčića, Dražena Erhatića, Franje Hartmana i Josipa Bađuna.