Policija je utvrdila okolnosti teške prometne nesreće do koje je došlo u četvrtak ujutro u Koprivnici. Naime, 27. siječnja, oko 8.20 sati, u 67-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Suzuki koprivničke registarske oznake krećući se Marovskom ulicom.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja s Ulicom Frana Galovića, ušla je u raskrižje u vrijeme kada je za njezin smjer bilo upaljeno crveno prometno svjetlo i vozilom udarila u osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je Ulicom Frana Galovića u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine na znak zelenog prometnog svjetla upravljala 37-godišnja vozačica.

Prilikom sudara došlo je do rotacije vozila po kolniku te je Škoda udarila u osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je Ulicom Frana Galovića u smjeru Florijanskog trga na znak zelenog prometnog svjetla upravljao 59-godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozači dviju Škoda.

Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.