Policija utvrdila okolnosti pod kojima je poginuo motociklist: ‘Prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad motociklom’

13. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Policija utvrdila okolnosti pod kojima je poginuo motociklist: ‘Prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad motociklom’

Ilustracija/Duško Jaramaz/PIXSELL


Policija je utvrdila okolnosti pod kojima je došlo do smrtnog stradavanja motociklista u prometnoj nesreći do koje je došlo u utorak, 12. listopada na području Gračaca. Naime, u 11.50 sati na DC-01 u Otriću dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist, 57-godišnji njemački državljanin.

Prema rezultatima očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik u Gospiću, nesreća se dogodila kada je vozač motocikla njemačkih nacionalnih oznaka krećući se iz smjera Knina u smjeru Gračaca, prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad motociklom te pao na kolnik i udario u teretno vozilo s priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka koje je naišlo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin.

>>POGINUO MOTOCIKLIST Promet je obustavljen – Prigorski.hr

Motociklist je preminuo na mjestu događaja, a njegovo tijelo je poradi obdukcije prevezeno na patologiju u OB Gospić. Za vrijeme trajanja očevida navedena prometnica je bila zatvorena za sav promet.