Policija utvrdila okolnosti izlijetanja automobila: ’70-godišnjak vozilom sletio u isušeni ribnjak’

12. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Policija utvrdila okolnosti izlijetanja automobila: ’70-godišnjak vozilom sletio u isušeni ribnjak’

Foto: Snimio čitatelj


Policija je utvrdila okolnosti prometne nesreće do koje je došlo u ponedjeljak 11. listopada oko 14.18 sati na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Naime, 70-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka iz pravca Hrastovca u pravcu Garešnice.

Dolaskom na most na rijeci „Ilova“, oko 100 metara prije grada Garešnice, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio je nadzor na vozilom i sletio i lijevu stranu gdje je prednjim dijelom vozila udario u zaštitnu ogradu te prometne znakove. Uslijed toga je sletio u isušeni ribnjak.

>>Automobil izletio s ceste; vatrogasci na terenu

U prometnoj nesreći na vozilu je nastupila materijalna šteta. 70-godišnji vozač je zbog zadobivenih ozljeda prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje je konstatirano da je zadobio lakše tjelesne ozljede. Alkotestiran je te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,33 g/kg. Protiv njega zbog počinjenih prometnih prekršaja slijedi prekršajni nalog.