Zagrebačka policija objavila je fotografije četvorice mlađih muškaraca za koje pretpostavlja da imaju saznanja o nasilničkom ponašanju više nepoznatih muškaraca na štetu nekoliko osoba koje se dogodilo lani zadnje subote u studenom.

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o tom kaznenom djelu koje se dogodilo u subotu, 27. studenoga 2021. oko 00.20 sati u užem centru grada Zagreba, izvijestila je u četvrtak navečer zagrebačka policija.

foto 7

Građane koji imaju informacije o osobama s fotografija policija je pozivala da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili joj se jave na telefone 4563 520 ili 192, a korisne informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]

Traženi muškarci starosti su oko 25 godina, navela je policija u opisu, napominjući da informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

foto 8

Jedan je srednje do malo jače tjelesne građe, kratke smeđe kose, a na fotografiji je odjeven u hlače i tamnu jaknu te crne tenisice i majicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac srednje je tjelesne građe, nosi brkove i bradu, odjeven u plave traperice, tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i tamne tenisice s tri bijele pruge.

foto 9

Treći muškarac srednje je tjelesne građe, odjeven u plave traperice i tamnu jaknu s kapuljačom te tamne tenisice s tri bijele pruge.

foto3

Četvrti nepoznati muškarac slabije je do srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, odjeven u crne hlače, crnu jaknu, crnu majicu i cipele tamne boje. (Hina)