Sisačka policija je u petak po završetku očevida, izvijestila da su se u teškoj prometnoj nesreći sinoć u mjestu Graberje frontalno sudarili osobni automobil i kamion, dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene, od kojih jedna teško.

Prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22 sata u Graberju, na petrinjskom području.

Vatrogasci petrinjske Javne vatrogasne postrojbe su objavili da je na državnoj cesti DC73, između Petrinje i Gline, došlo do izravnog sudara osobnog automobila i kamiona.

Poginule su dvije osobe iz automobila, a jedan putnik iz automobila, te vozač i suvozač iz kamiona su ozlijeđeni. Vatrogasci su intervenirali s tri vozila i šest vatrogasaca uz prisustvo policije i dva tima Hitne medicinske pomoći, javili su vatrogasci.

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku priopćilo je da je očevid obavio dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice u noćnim satima 1. srpnja, u suradnji s policijskim službenicima policijskih postaja Sisak i Petrinja.

“U prometnoj nesreći su smrtno stradali hrvatski državljanin (1945.) i hrvatska državljanka (1951). Županijsko državno odvjetništvo u Sisku će, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko moslavačke, provesti zakonom propisane radnje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće”, dodaju iz sisačkog ŽDO-a.