Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako se u petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila.

Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao osobni automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela prelazi osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

Zbog obavljanja očevida, promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20.05 (08.12.) do 4.15 (09.12.) sati.

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje, navode u policiji.