Policija objavila detalje prometne nesreće u kojoj je u sudaru s kamionom poginuo 23-godišnjak

21. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Policija objavila detalje prometne nesreće u kojoj je u sudaru s kamionom poginuo 23-godišnjak

Davor Puklavec/PIXSELL


Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila u utorak, 20. srpnja oko 12.20 sati,  kada je 23-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Seat Ibiza krapinskih registarskih oznaka, a kretao se državnom cestom broj 1 u ravnini mjesta Bukovje Bistransko u smjeru sjevera.

Ulaskom u zavoj nalijevo, nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Tada je udario u teretno vozilo marke Mercedes Actros pulskih registarskih oznaka na kojem se nalazila priključena i poluprikolica, a kojim je državnom cestom broj 1 u smjeru juga upravljao 49-godišnjak.

Nakon naleta osobni automobil Seat Ibiza naletio je i na zaštitnu metalnu ogradu dok je teretno vozilo uslijed nastalih oštećenja prešlo na istočnu prometnu traku te također udarilo u zaštitnu ogradu.

Neposredno nakon prometne nesreće je 58-godišnji državljanin Republike Slovenije, koji je upravljao osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka i kretao se iza skupa vozila navedene ceste, naletio na krhotine metala i pritom oštetio vozilo.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnjak.

Facebook Comments