Pulska policija prijavila je 39-godišnjaka u čijem je stanu pronađena droga, automatska puška s prigušivačem, dva neprijavljena pištolja i sedam registracijskih pločica pulskih i riječkih oznaka.

Istarska policijska uprava priopćila je da su pulski policajci u suradnji s kriminalističkom i interventnom jedinicom dovršili kriminalističko istraživanjem kojim je potvrdila sumnju da se 39-godišnjak bavi preprodajom droge.

Tijekom pretrage njegovog doma policija je pronašla 329 grama marihuane, 1,5 grama heroina, 255 grama neutvrđene bijele praškaste materije i dvije digitalne vage.

Uz to, pronađena je i automatska puška s prigušivačem i pripadajućim spremnikom, a čije je posjedovanje zakonom zabranjeno te dva neprijavljena pištolja s pripadajućim spremnicima i 295 komada pištoljskog streljiva. Također, pronađeno je i oduzeto sedam registracijskih pločica pulskih i riječkih oznaka.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u četvrtak navečer, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.