Policija ga traži: ‘Nepoznati je muškarac starosti oko 50 godina, visine oko 175 cm, ćelav…’

22. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika Policija ga traži: ‘Nepoznati je muškarac starosti oko 50 godina, visine oko 175 cm, ćelav…’

Pu zg


Zagrebačka policija traži pomoć građana. Naime, u ponedjeljak, 18. studenoga 2019. godine između 13.35 i 13.40 sati u Zagrebu u Ulici kneza Višeslava, nepoznati je počinitelj u ugostiteljskom objektu počinio kazneno djelo „Krađa“.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Nepoznati je muškarac starosti oko 50 godina, visine oko 175 cm, ćelav te je bio odjeven u žutu jaknu, crnu košulju, plave traperice i bijele tenisice.

– Pozivamo Vas da putem svojih medija objavite tekst i fotografije uz poziv građanima da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]  – poručili su iz policije i dodali kako sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.