POGODAK U SRIDU Zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije odgovorila bjelovarskom gradonačelniku

13. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno POGODAK U SRIDU Zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije odgovorila bjelovarskom gradonačelniku


Bojana Hribljan, zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije reagirala je na prozivke gradonačelnika Bjelovara, Darija Hrebaka.

Podsjetimo, prvi čovjek Bjelovara prozvao ju je u jednoj radijskoj emisiji upitan na koji način doživljava poruku upućenu prema Gradu Bjelovaru od strane Bojane Hribljan, koja smatra da Županija u ovim trenucima izdvaja više sredstava za gradske udruge.

Gradonačelnik je odgovorio da nema namjeru odgovarati dožupanici, koja je dožupanica „za sve i svašta“. Na ovakve riječi gradonačelnika, odgovorila je zamjenica župana Bojana Hribljan.

Odgovor prenosimo u cijelosti.


Potvrda da ste na dobrom tragu i da radite dobar posao, može doći i kroz reakcije političkih neistomišljenika. Drago mi je da posao koji obavljam i dalje izaziva reakcije. Stručnjaci kažu da samoizolacija, različito djeluje na osobe, a ako ništa drugo, neki gradski čelnici sada sigurno imaju više vremena proučiti što sve Bjelovarsko-bilogorska županija radi i koliko izdvaja za udruge u sportu, kulturi i obrazovanju. Nadam se da pri tome nitko nije protiv izdvajanja za sport, kulturu i obrazovanje naših najmlađih građana, onih koji će, vrlo skoro, jednog dana biti stupovi razvoja grada i županije, ali i koji će nas predstavljati u Gradu, Županiji, državi, ali i svijetu.

Osobno me žalosti činjenica da je često politički fokus na krivim stvarima, pa umjesto da je projektima i kako ih eventualno unaprijediti i obogatiti, završava na osobama koje te projekte vode. No, skromno ću ipak zaključiti i nadati se da pažnju privlače projekti, kojih se netko drugi prije nije sjetio, te količina posla i svestranost kojom moram biti posvećena kako bi obavila sve za što su me građani svih gradova i naselja Bjelovarsko-bilogorske županije, izabrali.

Kroz tri i pol godine mandata izrazito sam ponosna na sve što sam napravila na mnogim velikim i malim projektima naše Bjelovarsko-bilogorske županije.

Znamo da su pred vratima lokalni izbori, pa ću politikanstvo i rasprave o radu čelnika Županije, pripisati upravo tim činjenicama, kao i većoj količini slobodnog vremena. A ja ću i dalje zagovarati toliko potrebno nam  zajedništvo, a ne podjele i u tom ću smjeru, unatoč nekad i zlonamjernim komentarima, činiti sve da dok sam na toj funkciji, da to i ostvarim. Kao i uvijek, učinit ću sve da svima našim sugrađanima život bude ljepši, lakši i ugodniji, a posebno u ovim izazovnim vremenima kada je nužno zajedništvo, a ne podjele.

  • Bojana Hribljan, prof.
  • zamjenica župana
  • Bjelovarsko-bilogorske županije

Facebook Comments