Pogledajte što je policija pronašla u stanu 29-godišnjaka

14. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika Pogledajte što je policija pronašla u stanu 29-godišnjaka

foto: Pu zagrebačka


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane, kokaina, amfetamina i MDMA nakon čega je tako pribavljenu drogu vagao, miješao s punilima i prepakiravao u stanu na području Trešnjevke, da bi potom tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu.

Naime, 13. ožujka oko 12.25 sati na području Trešnjevke, policijski službenici su osumnjičenog zatekli u neovlaštenom posjedovanju 1 grama marihuane.

Obavljenom pretragom stana kojim se 29-godišnjak koristio pronađeno je 12 grama marihuane pakirane u staklenku, 38 grama kokaina pakiranog u četiri plastične vrećice, 96 grama amfetamina pakiranog u plastičnu vrećicu, 12 tableta MDMA pakirano u plastičnu vrećicu, 2 grama MDMA pakirano u plastičnu vrećicu, digitalnu vagu za precizno mjerenje mase i 242 grama praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) pakirane u dvije plastične vrećice.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli su nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments