Danijel Tomačić i Darko Podnar su na sjednici Izvršnog odbora u subotu potvrđeni kao novi članovi Uprave Dinama, priopćio je zagrebački klub.

Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor je pridodao Podnara i Tomačića kao nove članove Uprave, a Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave.

Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu, stoji u priopćenju.

Za savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.

Podsjetimo, sljedeća redovna skupština Dinama je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.