Ovaj tjedan udruga Mladi za Marof organizira četverodnevni festival “Old School or No School” u gradskom centru za društvene aktivnosti Stara škola Novi Marof.

Festival, podržan od strane Varaždinske Županije, je svojevrsna najava početka redovnih događanja u tom prostoru nakon duge covid-pauze, tako da će se kroz festival prezentirati razne aktivnosti koji mladi žele u gradu: druženje, zabavu, sportsku rekreaciju, zanimljiva predavanja, pub kvizove i koncerte.

PROGRAM FESTIVALA (svaki dan od 19 sati):

23.11.2022. 19:00 SPORTSKA SRIJEDA
Nakon utakmice Hrvatske nad Marokom u Staroj školi slavi se na pravi sportski način – pojedinačnim amaterskim turnirima u biljaru i stolnom tenisu.

24.11.2022. 19:00 NADNARAVNA BIĆA HRVATSKOG ZAGORJA
Kakve se sve legende već tisućama godina prenašaju s koljena na koljenu u našem kraju, te zašto zagorci u starijoj i novijoj povijesti slove za najveće pijance na svijetu? Saznati ćemo u zanimljivom predavanju povjesničara Gorana Šarića.

25.11.2022. 19:00 PUB KVIZ & ROCK AFTER PARTY
Kviz opće kulture za sve generacije na kojem mogu sudjelovati ekipe s najviše 5 članova. Osigurane su nagrade za 3 najbolje ekipe i pretposljednju ekipu. Nakon kviza se družimo uz najveće rock hitove od 60-tih godina naovamo.

26.11.2022. 20:00 KONCERT: OGENJ i KRANKS
Zadnji dan festivala sprema se prava fešta uz koprivnički folk-punk-rock bend Ogenj, dobitnike 2 Porina. Uz njih nastupa Kranks, bend iz Varaždina čiji nastupi su također puni pozitivne energije, veselja i jedinstvenog muzičkog izričaja!