Predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat će svečanosti otvorenja nove Podravkine Tvornice tjestenine u petak, 19. siječnja u Koprivnici.

Nakon svečanosti otvorenja, predsjednik Vlade održat će sastanak s predsjednicom Uprave Podravke Martinom Dalić i članovima Uprave, a održat će sastanak i sa županima pet sjeverozapadnih hrvatskih županija uključenih u Razvojni sporazum za Sjever Hrvatske.

Prije sastanka bit će upriličeno uručivanje ugovora sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda plus u okviru Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ te Odluka o financiranju za projekte u okviru NPOO-a, kao i Obavijesti da se projekt nalazi na prioritetnoj listi za financiranje.

Uz predsjednika Vlade u posjetu Koprivnici bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te ministar zdravstva Vili Beroš.