Planet obuća i Spar u Svetom Ivanu Zelini

5. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Planet obuća i Spar u Svetom Ivanu Zelini


Slučaj dolaska Planet obuće u Sveti Ivan Zelinu me podsjeća na onu izreku da je istina spora, ali dostižna’, napisao je na Facebook stranici grada gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Naime, prije nekoliko godina zatražili su suglasnost od grada za otvaranje prodajnog mjesta, nakon toga se predomislili, ali evo ih na kraju ovdje.

– Dobrodošlicu želimo i Sparu koji gradi svoj centar, a proširuje se i to značajno Trgocentar koji će uz svoj asortiman dovesti i još neke druge brendove. Interes za dolaskom u Sveti Ivan Zelinu pokazuje još nekoliko poznatih velikih imena. Raduje me sve to iz razloga što se našim građanima otvara mogućnost izbora, ali još više od toga što će svi ovi subjekti otvoriti potrebu za novim radnim mjestima – poručio je.

rotor zelina

Dodao je kako je to u sadašnje vrijeme jako važno.

– I da, kružni izgradnja kružnog toka se konačno približava završetku. Ispričavam se što su se radovi razvukli, ali mi smo stvarno sa svoje strane učinili sve što je u našoj moći. Na kraju je najbitnije da ćemo imati rotor, ali i to da ostaje 4 milijuna kuna u gradskoj blagajni – naglasio je.

Facebook Comments