Jedna od najomiljenijih izvođačica kontinentalne Hrvatske, Cecilija, odlučila je počastiti svoje obožavatelje novim singlom.

Nakon pjesama “Mangup”, “Opa, opa”, “Slavonija lijepa” i “Bećaruša” odnosno 2. glazbena albuma “Maska” i Bolje da se volimo” kojima je osvajala publiku i radijski eter, popularna pjevačica predstavlja pjesmu “Galeb”, za koju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljevića a tekst Nenad Ninčević. Pregršt veselja i dobre energije jamstvo su da će i ova pjesma postati radijski hit te da će doprijeti do srca brojne publike.

Cecilija će se i ove godine, već tradicionalno predstaviti publici na CMC festivalu u Vodicama. Najnovije izdanje festivala ponovno okuplja sam vrh domaće i regionalne glazbene scene, kojoj apsolutno pripada i Cecilija.

Poznata pjevačica ističe da se, kao i svih prijašnjih godina, posebno raduje ovogodišnjem nastupu u Vodicama, gdje će pozornicu dijeliti sa svojom cijelom ekipom “Pozitiv” koju čine Suzana, Nera i Domagoj, a ujedno poziva sve one koji još slučajno nisu bili, da nikako ne propuste ovogodišnji CMC Festival.