PIK VRBOVEC POMAŽE BANOVINI Pik donirao tri tone proizvoda i ostale potrepštine, a otkupljuje i živu stoku

11. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno PIK VRBOVEC POMAŽE BANOVINI Pik donirao tri tone proizvoda i ostale potrepštine, a otkupljuje i živu stoku


PIK Vrbovec aktivno sudjeluje u pružanju potrebne pomoći Banovini koju je zadesio potres, pomaže Petrinji, Sisku, Glinu i okolicu.

Ovaj proizvođač mesa i prerađevina od mesa do sada je donirao preko tri tona svojih proizvoda, svježeg mesa i mesnih prerađevina, koje su prije svega namijenjene za pripremu obroka za sve one koji su morali napustiti svoje domove.

Treba istaknuti je da je kompanija u pogođeno područje poslala i ostale potrepštine poput zaštitnih maski za lice, dezinficijense, deke, ručnike, gumene čizme i ostalo te dala na raspolaganje svoju logističku flotu.

U PIK Vrbovec stiže i živa stoka iz strateških robnih rezervi koja se u PIK-u obrađuje i kao gotov proizvod isporučuje za potrebe prehrane tamošnjeg stanovništva.

pik vrbovec2

Kompanija se uključila i u otkup stoke od malih uzgajivača s područja Sisačko-moslavačke županije, kako bi se minimizirali negativni učinci. Do sada je otkupljeno oko pedeset grla stoke, a plaćanje se vrši bez odgode.

U PIK-u Vrbovec su svjesni da će pomoć biti potrebna duži period stoga je kompanija u komunikaciji s nadležnim tijelima i spremna pružiti svoj maksimalni doprinos u umanjivanju štetnih posljedica izazvanih ovim snažnim potresom.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Facebook Comments