Pijani vozač ‘šlepera’ izazvao sudar

20. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Pijani vozač ‘šlepera’ izazvao sudar

Foto: Ivica Galović/PIXSELL


Sudar dva kamiona na autocesti A3 između čvora Okucani i čvora Novska prouzročio je probleme u prometovanju u srijedu ujutro.

Naime, oko 2.20 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, u blizini odmorišta Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Nesreću je izazvao 52-godišnji državljanin Republike Srbije koji je pod utjecajem alkohola od 0,7 promila upravljao skupom vozila srbijanskih nacionalnih oznaka krećući se u smjeru Zagreba.

On je uslijed ne držanja potrebitog razmaka prednjim djelom teretnog vozila udario u stražnji dio priključnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka koje je bilo pridodano teretnom vozilu s kojim je u istom smjeru upravljao 65-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Od siline udara skup vozila srbijanskih nacionalni oznaka je prednjim djelom teretnog vozila udario u središnju metalnu odbojnu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 52-godišnji vozač te će mu zbog počinjenih prekršaja biti uručen obavezni prekršajni nalog.

Facebook Comments