Vozač (35) skrivio je prometnu nesreću u četvrtak kasno navečer oko 23.30 sati, kada je upravljao osobnim automobilom Peugeot 407 bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Ždralove, naselje u sastavu Grada Bjelovara.

Budući da nije držao potreban razmak između vozila, prednjim desnim krajem udario je u zadnji lijevi kraj osobnog automobila Peugeot 207 bjelovarskih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji je s vozilom započeo skretati u desno.

Uslijed udara, Peugeot 407 je završio na travnatoj površini s lijeve strane kolnika, dok se Peugeot 207 zarotirao i završio na nogostupu s desne strane.

Na oba vozila nastala je materijalna šteta. Vozači su alkotestirani, kod 35-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola od 2,08 g/kg, dok je kod 28-godišnjaka reakcija na alkohol izostala.

Zbog svega, 35-godišnji vozač je priveden i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.