To što joj je u nedjelju popodne u zadarskom kafiću odbio poslužiti piće, kod pijane 44-godišnjakinje (1,8 alkoholnih promila) izazvalo je salvu uvreda na račun konobara te zaštitara, a po dolasku policajaca na jednoga je nasrnula i izudarala ga rukama, nakon čega je uhićena.

Iz zadarske policije u utorak su objavili kako su intervenirali po dojavi da u ugostiteljskom objektu žena pod vidnim utjecajem alkohola na naročito drzak i nepristojan način narušava javni red i mir, vrijeđajući konobara koji je odbio poslužiti ju alkoholnim pićem, a zatim i zaštitara.

Nakon što su stigli, zatekli su 44-godišnjakinju koja se pokušala udaljiti vrijeđajući i omalovažavajući policajce, a u namjeri da ih spriječi u postupanju zbog narušenog javnog reda i mira, pružala im je aktivni otpor te na jednoga i fizički nasrnula, udarajući ga rukama.

Policijskom prisilom je savladana te privedena u postaji, gdje joj je alkotestom utvrđeno gotovo 1,8 promila, a kod nje je pronađena i mala količina marihuane (1,8 grama).

Po dovršetku kriminalističke istrage kazneno je prijavljena zbog prisile prema službenoj osobi, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira te posjedovanja manje količine droge.