Pijan izletio vozilom; u automobilu imao 6-godišnje dijete – ozlijeđeno je

14. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Pijan izletio vozilom; u automobilu imao 6-godišnje dijete – ozlijeđeno je


U ponedjeljak 13. rujna oko 15.30 sati, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka kroz mjesto Obrovnica. Dolaskom kod kućnog broja 57, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste izgubio je kontrolu nad vozilom te je došlo do rotacije vozila, slijetanja u lijevi putni jarak te prekretanja na krov.

U prometnoj nesreći na vozilu je nastupila materijalne šteta, dok je 6-godišnje dijete koje je bilo putnik u vozilu prevezeno vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći gdje je utvrđeno da je zadobilo lake tjelesne ozljede.

Nakon toga, 27-godišnji vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1.06 g/kg te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Facebook Comments


[ssba]