Petrić: “Što je s Podravskom brzom cestom”, Jakšić: “Obećano nam je da je gradnja ceste u planu za programsko razdoblje 2021.-2030.”

25. veljače 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Petrić: “Što je s Podravskom brzom cestom”, Jakšić: “Obećano nam je da je gradnja ceste u planu za programsko razdoblje 2021.-2030.”


Hrvoje Petrić, gradski vijećnik Grada Koprivnice na večerašnjoj sjednici Gradskog vijeća postavio je pitanje vezano uz Podravsku brzu cestu za koju smatra da bi trebala biti žila kucavica razvoja Koprivnice i Podravine.

– Podravska brza cesta mogla bi nam svima olakšati život i okrenuti komunikacijske puteve prema zapadu istoku, a dugoročno i prema sjeveru – objasnio je.

Petrić je upitao gradonačelniku Koprivnice kakav je dobio odgovor od predsjednika Vlade na pitanje o projektu brze ceste.

– Izbori su vrlo brzo. Trebamo gurati ovaj projekt i pokušati se izboriti za njega – kazao je Petrić.

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice istaknuo je kako je Podravska brza cesta bila tema sastanka s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, ali i s predstavnicima Hrvatskih cesta prije toga.

– Na sastancima nam je rečeno da je plan da cesta uđe u razdoblje programsko razdoblje 2021.-2030. Obećano nam je i rečeno je da je to projekt koji Vlada podržava te koji je u svim njezinim planskim dokumentima- odgovorio je Jakšić.

Facebook Comments