Sedmo kolo Paket24 Premijer lige otvorili su Varaždin 1930 i Sesvete u srijedu uvjerljivom pobjedom gostiju. U subotu i nedjelju, igraju se ostali susreti. Posebnu pozornost privlače susreti Bjelin Spačve Vinkovci koja ima četiri pobjede u nizu i Nexea koji je na stopostotnom učinku. Ništa manje nije zanimljiv susret Rudara i Dubrave. Domaćin želi zaustaviti niz od tri poraza za redom, a Dubrava je nakon slabog početka, povezala dvije pobjede. I mogli bismo tako nabrajati dalje, jer neizvjesnost je sasvim sigurno zajamčena u susretima Osijeka i Gorice, Ribole Kaštela i Poreča.

METKOVIĆ-MEHANIKA – KTC, 21. 10. 2023., 19 sati, GSD Metković

Dalibor Sokač, trener KTC-a:
“Negdje moramo vratiti dva boda. Dugo putovanje, ali, kako svima, tako i nama. Ne idemo ondje na „jegulje“ ili po „mandarine“. Svaka utakmica je priča za sebe, možda će ovaj put za nas biti pozitivna.”

Darko Mršić, igrač KTC-a:
“Čeka nas, sigurno, jedna teška utakmica u Metkoviću. S obzirom na dva uzastopna poraza,zasigurno bi nam pobjeda dobro došla. Metković je čvrsta i jako dobra ekipa, tako da nas čeka težak posao, ali vjerujem da možemo zakomplicirati stvari.”