Iz koprivničko-križevačkog Doma zdravlja obavještavaju sve pacijentice o mogućnosti upisa u ginekološku ordinaciju u Križevcima gdje osim doktora iz Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica svakim ponedjeljkom i srijedom zdravstvenu uslugu pruža i dr. med. spec. Nenad Muršić u prijepodnevnoj smjeni.

– S obzirom da se već neko vrijeme mijenjaju ginekolozi u ginekološkoj ordinaciji u Križevcima, sa doktorom koji će svaki ponedjeljak i srijedu u isto vrijeme biti dostupan pacijenticama privremeno smo osigurali konstantu u pružanju zdravstvene usluge pacijenticama s područja Križevaca, a što ćemo i u daljnjoj budućnosti nastojati poboljšati – napomenuli su.

Osim redovnih ginekoloških pregleda, u tamošnjoj ordinaciji možete obaviti 3D i 4D ultrazvuk u ginekologiji i trudnoći.

3D ultrazvuk:

• koriste za otkrivanje i bolju dijagnostiku tvorbi u maternici polipa i mioma,
• služi boljoj kontroli položaja intrauterinog uloška,
• nezamjenjiv je u dijagnostici anomalija maternice,
• koristi se u boljoj detekciji cista i tumora jajnika – daje bolji uvid u volumen same ciste, bolji pregled njezine stjenke i time daje bolju odluku u daljnjem liječenje.

3D ili 4D ultrazvuk često se koristi kao učinkovita metoda demonstracije fetusa roditeljima, što je nesumnjivo nezaboravno emocionalno iskustvo. Prije svega, ovi se modaliteti koriste kao medicinsko dijagnostički alat. 3D ultrazvuk omogućuje bolje i preciznije dijagnosticirati patološke strukture. Također omogućuje bolju vizualizaciju kostura fetusa, prosudbu nekih površnih fetalnih anomalija, npr. rascjep usne, tumora, malformacije fetalnih udova itd.

Pacijentice upis mogu obaviti dolaskom u ordinaciju ili kontaktom na broj telefona:

→ medicinska sestra: Nevenka Turčinović
→ telefon: 048/712-500
→ e-mail: [email protected]