Ove subote u Koprivnici treći po redu turnir u biljaru JC Open 2021.

17. kolovoza 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Ove subote u Koprivnici treći po redu turnir u biljaru JC Open 2021.

Pixabay


Ove subote, 21. kolovoza 2021. godine, u koprivničkom kafiću Caffe Bar JC (na adresi Trg podravskih heroja 1b) održati treći po redu turnir u biljaru u pojedinačnoj konkurenciji naziva JC OPEN 2021.

Po uzoru na prethodno održana dva izdanja turnira, natjecatelji će nasumičnim ždrijebom biti raspoređeni u skupine u kojima će odmjeriti snage sa svakim protivnikom po pravilu ‘dvije dobivene partije’, a pobjeda donosi dva boda.

Iz svake skupine (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u eliminacijsku fazu turnira prolazi prva tri plasirana igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb. Mečevi eliminacijske faze turnira igraju se na ‘tri dobivene partije’.

Cjelokupni turnir igra se prema unaprijed dogovorenim pravilima koja će svakome igraču biti iznesena prije samog početka ždrijeba grupne faze koji je zakazan u 12:00 sati, dok sami turnir počinje u 12:30 minuta.

Kotizacija za sve sudionike iznosi 50 kuna, a svakome igraču biti će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 50 kuna do završetka grupne faze, što znači da će svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira.

Za sve sudionike turnira biti će organizirana prigodna zakuska i bogati izbor osvježavajućih napitaka, a prvoplasiranog i drugoplasiranog igrača očekuju bogate nagrade naših sponzora.

Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane igrače da se prijave isključivo na broj organizatora 091 121 0770 (Dino Šipuš), a za sve gledatelje je ulaz besplatan.