Otvoren je novi Robin market u Kunovec Bregu. Točnije, u Koprivničkoj ulici 83 u Kunovec Bregu u petak je otvorena 49 trgovinu na području Koprivničko – križevačke, Bjelovarsko – bilogorske te Varaždinske županije.

Kao i uvijek, otvorenje je prošlo u ugodnom ambijentu, uz ukusnu zakusku i piće dobrodošlice. Susretljivo prodajno osoblje i bogata ponuda raznolikog asortimana, već su prvog dana privukli veliki broj kupaca. Novi Robin market otvoren je za od 6.30 do 21 sat od ponedjeljka do subote te od 7 do 13 sati nedjeljom ili praznikom.

robin kunovec breg (5)

– Uvjereni smo da će Vas novi Robin market ugodno iznenaditi ambijentom, asortimanom, kontinuiranim akcijama te mogućnosti da možete nabaviti svježe i tople kroasane, svježe sendviče, bureke, kruh, rashlađena pića, svježe meso u pliticama ili nešto što Vam je potrebno iz naše bogate ponude od gotovo 3000 artikala – poručili su iz Robin d.o.o., obiteljskog poduzeća iz Križevaca s više od 20 godina iskustva.

robin kunovec breg (4)

Dodali su kako je zadovoljan kupac njihov najvažniji cilj! U tom pravcu je usmjerena njihova poslovna filozofija koja će se najlakše primijetiti kroz širinu i izbor ponuđene robe u svim kategorijama, politiku cijena, ugodan ambijent, higijenu, veliko parkiralište te ljubazan odnos prodajnog osoblja prema kupcima.

robin kunovec breg (3)

– Uz sve aktualne dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, povodom otvorenja, za sve naše nove kupce u Kunovec Bregu pripremili smo akciju dobrodošlice koja će vrijediti sve do nedjelje 22. svibnja. Toplo se nadamo da će novi Robin market ispuniti očekivanja svih naših novih kupaca te da će biti dobro prihvaćen, kao i velika većina Robin marketa na koprivničkom području.

robin kunovec breg (2)