Otkazani duhovni susreti u Taboru; fratri poručili: ‘Pazite jedni na druge. Mudro iskoristite ovo vrijeme izolacije’

3. travnja 2020. Autor: prigorski.hr Vjera Otkazani duhovni susreti u Taboru; fratri poručili: ‘Pazite jedni na druge. Mudro iskoristite ovo vrijeme izolacije’

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL


Otkazani su predviđeni susreti u Taboru koji su se trebali održati u sklopu duhovne obnove od 30. travnja do 3. svibnja ove godine. Kako su javili fratri iz Pazina, zbog situacije s pandemijom koronovirusa, morali su otkazati susret.

– Nadamo se da ćemo u skoro vrijeme moći organizirati nešto slično. Pratimo vas svojom molitvom i preporučujemo naše bratstvo i naše suradnike u vaše molitve. Stojte dobro. Čuvajte mir u srcu. Pazite jedni na druge. Mudro iskoristite ovo vrijeme “izolacije”. Neka vam to bude prilika učiniti ono za što inače možda ne biste imali vremena. Zapravo, tako često u svojim obiteljima nemamo vremena jedni za druge… Evo nam prilike! Iskoristimo je – poručili su.

Pozvali su sve koji žele zajedno moliti da to čine preko facebook stranice Franjevački samostan Marijinog pohođenja Pazin gdje ovih dana mole online s onima koji nam se žele pridružiti.

– Povremeno imamo i biblijsko razmatranje. Pronađite nas i molite s nama kroz tjedan u 21 sat, a nedjeljom možete s nama biti i u svetoj misi u 9.30 sati. Nakon Uskrsa imat ćemo nešto drugačije termine online susreta – kazali su.

Facebook Comments