Otkazan i Kalnik Trail

13. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport Otkazan i Kalnik Trail


21. ožujka neće se održati niti utrka Kalnik Trail 2020., natjecanje za koje se do prije nekoliko dana prijavilo više od 800 natjecatelja, poglavito iz Hrvatske, ali i Slovenije, Velike Britanije, Austrije, Norveške i Irske.

Organizator je Udruga kineziologa grada Križevaca. Na službenoj stranici utrke, organizator je objavio. “S velikim žaljenjem obavještavamo vas da se utrka KalnikTrail 2020. odgađa zbog sad već svima poznatog stanja u Hrvatskoj i svijetu.

Svima nam ovo teško pada i radije bismo da je situacija drugačija, no smatramo da moramo postupiti odgovorno s obzirom na eskalaciju stanja i držati se preporuka stručnih tijela u vezi zaštite zdravlja svih nas.
Utrku planiramo odgoditi za kasniji termin ove godine (moguće 9. ili 10. mjesec). Još nemamo točnu informaciju kada će to biti, ali Vi ćete svakako biti obaviješteni na vrijeme.

Za one koji su već uplatili startnine nudimo dvije mogućnosti. Prva je da startnina vrijedi za utrku u novom terminu koji ćemo čim prije objaviti, a druga je povrat startnine u cijelosti.

Svjesni smo da situacija nije idealna, no zasad je ovo jedino što možemo. Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju. Još jednom, iskreno žalimo zbog ovog poteza i nadamo se da se uskoro vidimo na Kalnik Trailu u neko bolje vrijeme”-objavio je Kalnik Trail organizacijski tim.

Facebook Comments