Muškarac koji se dovodi u vezu s dvostrukim ubojstvom koje se u petak poslijepodne dogodilo u Argonautskoj ulici u Puli poznat je policiji po prekršajima, ali ne i po nasilnim kaznenim djelima, rekla je u izjavi za novinare glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

Policija na toj adresi dosad nije imala postupanja zbog narušenih obiteljskih odnosa, rekla je glasnogovornica Sokač i dodala da je na mjestu događaja u tijeku očevid nakon što su u 16,15 sati u obiteljskoj kući pronađena tijela dvije osobe.

“Sumnja se da je riječ o nasilnoj smrti, a osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem trenutno se nalazi u policijskoj postaji i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje”, istaknula je glasnogovornica Sokač.

Ona nije htjela potvrditi niti opovrgnuti informaciju kako se radi o sinu (39) ubijenih supružnika. Ubijeni muškarac je imao 67, a žena 66 godina.

Na pitanje novinara kojim je oružjem počinjeno ubojstvo i zna li se kada je počinjeno Sokač je odgovorila da vrijeme nije moguće još utvrditi te kako u javnost ne može u iznostiti detalje.

“Vrijeme smrti nije moguće još utvrditi. Mrtvozornik tek mora doći na mjesto događaja, vjerojatno će biti naložena obdukcija tijela, pa će se tek tada doznati uzrok i vrijeme smrti. Zbog očevida koji je u tijeku u ovom trenutku ne možemo iznijeti više detalja o ovom slučaju”, rekla je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač. (Hina)