U Koprivničko-Križevačkoj županiji osnovana su nova dva ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore. U petak, 30. listopada, osnovan je ogranak općine Rasinja.  Za predsjednika ogranka izabran je Nenad Bukovčan, za potpredsjednike Mario Špoljarić i Ilona Špoljarić, a za rizničara Darko Ferenčak.

IMG-20201030-WA0045

U subotu, 31. listopada, osnovan je ogranak grada Đurđevca. Za predsjednika ogranka izabran je Ivan Međimorec, za potpredsjednike Željko Fel i Ivana Pregiban, a za rizničara Hrvoje Abramić.

IMG-20201031-WA0046

-Ogranci su osnovani u domoljubnom duhu uz poštovanje epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi. Odgovorna politika Domovinskog pokreta, kome iz dana u dan pristupa sve više ljudi, sve je više prepoznatljiva i uskoro se može očekivati osnivanje drugih ogranaka. Do sada je, diljem Hrvatske, osnovano 100 ogranaka Domovinskog pokreta. Postoji samo jedan put, to je put vraćanja Hrvatske narodu sa Domovinskim pokretom. – stoji u priopćenju, kojeg potpisuje Karlo Posavec, povjerenik Domovinskog pokreta za Koprivničko-križevačku županiju.

IMG-20201031-WA0032