Osigurano više od 10 milijuna bespovratnih kuna za Zelinski multifunkcionalni centar

2. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Osigurano više od 10 milijuna bespovratnih kuna za Zelinski multifunkcionalni centar


Ovo je budući Zelinski multifunkcionalni centar za koji smo osigurali više od 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava EU fonda za regionalni razvoj, pohvalio se na svom Facebooku gradonačelnik Svetog Ivana Zeline, Hrvoje Koščec.

– Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog Križa Sveti Ivan Zelina i jako sam ponosan što smo zajedničkim snagama i u suradnji s Centrom za socijalnu skrb uspješno pripremili projektni prijedlog i aplicirali na natječaj – naveo je.

Projektom će se izgraditi i opremiti Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom za pružanje socijalnih usluga na području Grada Sveti Ivan Zelina i Općine Bedenica. Na ovaj način će doprinijeti rješavanju poteškoća pojedinca, obitelji i skupina kao i poboljšanju kvalitete života socijalno osjetljivih skupina u lokalnoj zajednici.

Provedba projekta trajat će 36 mjeseci i u 100% iznosu financirana je iz Europskog fonda za regionalnog razvoj.

– Ovim putem čestitam i Udruzi Srce i Domu za odrasle osobe Skupnjak koji su također dobili sredstva za svoje projekte. Od tridesetak projekta u Hrvatskoj kojima su dodijeljena EU sredstva čak 3 ih je iz Svetog Ivana Zeline – poručio je.

Facebook Comments