Opljačkao mjenjačnicu i dao se u bijeg s većom količinom novca; policija ga našla nedaleko od mjenjačice

13. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Crna kronika Opljačkao mjenjačnicu i dao se u bijeg s većom količinom novca; policija ga našla nedaleko od mjenjačice


Drski razbojnik (36) u četvrtak, 13. siječnja, oko 11 sati, obratio se djelatnici mjenjačnice u trgovačkom centru u Osijeku te zatražio promjenu većeg novčanog iznosa unutar prostorije mjenjačnice. Nakon što ga je djelatnica pustila u unutrašnjost mjenjačnice i priredila novac za zamjenu, 36-godišnjak je zaprijetio djelatnici vatrenim oružjem te ukrao veću količinu novca kojeg je stavio u ruksak i krenuo bježati.

U bijegu s ukradenim novcem, razbojnika je pokušala spriječiti djelatnica mjenjačnice i zaštitar koji se našao u blizini mjenjačnice, ali je počinitelj odgurnuo djelatnicu i zaštitara te pobjegao s ukradenim novcem.

Brzom intervencijom policijskih službenika, razbojnik je pronađen u blizini mjesta događaja s ukradenim novcem i vatrenim oružjem te je uhićen i doveden o prostorije Policijske uprave osječko-baranjske na kriminalističko istraživanje.