Nogomet je, bez premca, najzastupljeniji sport u svijetu klađenja. Rastom popularnosti online klađenja, mogućnosti, ponude i kombinacije formiranja dobitnog listića, postale su gotovo neograničene. Online klađenje, definitivno je utjecalo na popularnost igara na sreću, tim više što fizički kontakt, odnosno odlazak u poslovnicu nije potreban

Dovoljno je nekoliko klikova preko jednog od pametnih uređaja da bi uplatili listić, a to je, pokazalo se, igrače još više privuklo ka igrama na sreću. FavBet Hrvatska u cijeloj toj priči drži korak s konkurentima, dapače, što se tiče “nogometne” ponude, igrači mogu pronaći doista mnogo kombinacija na koje mogu uplatiti novac, od zbroja golova, kornera do točnog rezultata. 

Mogućnosti su velike, a evo i nekoliko savjeta, kako iz svijeta online klađenja na nogomet, izaći kao pobjednik.

Osnovne vrste oklada

Najjednostavnija podjela oklada na nogomet, bilo da se kladite online ili u poslovnici je na pojedinačne i kombinirane oklade. Pojedinačna oklada podrazumijeva igranje na jednu jedinu utakmicu, pri čemu je uplaćeni listić dobitan, ako se pogodi točan rezultat susreta. Kombinirana oklada znači u principu istu stvar, s tom razlikom da se ne tom uplaćenom listiću, nalazi više od jednog događaja. 

To doduše otežava dobitak, ali znači i mogućnost veće zarade.

Kako bi, ne neki način ohrabrili igrače, kladionice u svojoj ponudi imaju i mogućnost uplate sistemskog listića, na kojem, i uz poneki promašeni par, možete osvojiti dobitak. Evo još nekoliko popularnih vrsta oklada, koje koriste već iskusni igrači: dupla šansa, hendikep, zbroj golova, poluvrijeme-kraj, oba tima daju gol.

Online klađenje uživo

Online klađenje uživo na najvažniju sporednu stvar na svijetu u posljednje vrijeme, još više je populariziralo kladionice te cijelu industriju igara na sreću. Klađenjem uživo, igrač zapravo istovremeno ima priliku gledati utakmicu te s obzirom na tijek igre, uplaćivati novac te mijenjati kombinacije.

Posebna draž klađenja uživo je što, ako ste istinski znalac, gledajući utakmicu na koju se kladite, možete osjetiti njen tijek, što povećava šansu za dobitak. S druge strane, u odnosu na tijek utakmice, kladionice korigiraju koeficijente ali zapravo i cijelu ponudu. 

Tako otežavaju igračima da ostvare dobitak, ali im i sugeriraju na koji tim ili kombinaciju da uplate novac.

Savjeti za online klađenje na nogomet

Prije odluke na koju utakmicu ćete uložiti novac, preporuka je odabrati i kladionicu koja pruža najviše za uloženo novac. Osim koeficijenata, važan je i preostali dio ponude.

FavBet Hrvatska, može se pohvaliti “nogometnom” ponudom koja će zadovoljiti apetite i najzahtjevnijih igrača. Budno motrenje tečajeva, promjena na tržištu ali i općenito vijesti iz svijeta nogometa, povećat će vaše šanse za dobitkom.