ODRŽANO PRVO VELIKO SUČELJAVANJE Lacković: Koprivničko-križevačka županija je najnerazvijenija županija na sjeveru RH / Kešer: Koren je izgradnjom dvorana zadužio jedinice lokalne samouprave

17. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Vijesti ODRŽANO PRVO VELIKO SUČELJAVANJE Lacković: Koprivničko-križevačka županija je najnerazvijenija županija na sjeveru RH / Kešer: Koren je izgradnjom dvorana zadužio jedinice lokalne samouprave


Za mjesec dana održat će se lokalni izbori. Građani će birati načelnike, gradonačelnike i župane.

Kandidature za župana Koprivničko-križevačke županije istaknuli su Mladen Kešer (SDP), Željko Lacković (Nezavisni), Mirjana Hanžeković (Domovinski pokret) i Darko Koren (Mreža).

Prvo veliko sučeljavanje za župana održano je u petak, 16. travnja 2021. godine uživo na Facebooku našeg portala, a na naš poziv odazvali su se Željko Lacković i Mladen Kešer.

U završnom govoru Lacković je poručio kako iza njega stoje konkretni rezultati.

– Čovjek sam koji se ne bavi politikom radi funkcije i materijalnih sredstava. Kroz svoj život zastupao sam stanovnike naše županije kroz odvjetnički ured. zadnjih osam godina ih zastupam na javnoj političkoj pozornici i vjerujem da svi oni koji će željeti da u našoj županiji dođe do promjene uvidjeti činjenicu da je naš sadašnji župan gospodin Koren umoran i ne pokazuje ambiciju niti večeras da vam predstavi svoju viziju.

lackovic1

Odaje dojam kao da radi i da će nešto raditi, a sigurno je da želi ostati u svojoj sigurnoj poziciji. Nudim novu poruku, a to je poruka energije, ambicije i uključivanja mladih ljudi. Bit ću kandidat Željko Lacković nezavisni isključivo nezavisni i tražit ću potporu svih vas koji ćete glasati niti lijevo i niti desno, a ima dovoljan broj onih koji žele promjene. Uvjeren sam da ćemo zajedno okrenuti novu stranicu i učiniti našu Koprivničko-križevačku županiju ponovno ponosnom i bogatom – poručio je Lacković.

Kešer je poručio kako nije opterećen prošlošću.

-Opterećen sam budućnošću i tim što mogu više i bolje napraviti za vas, kako će mladi živjeti i kako stvoriti da završite škole u Hrvatskoj i ne odu živjeti van. Želim najmoderniju Koprivničko-križevačku županiju i da potrebiti i ljudi treće životne dobi časno žive.

keser1

Želim da izađete na izbore, osobiti vi  koji govorite da nikada niste bili na izborima i da nemate za koga glasati. Imat ćete priliku dati mi svoje povjerenje i neću vas iznevjeriti – poručio je Kešer i pozvao birače da daju povjerenje listi SDP-a i partnera i da za župana zaokruže Mladena Kešera.

– Vjerujte bit ćemo kao prst i nokat – zaključio je.

Što su kandidati rekli o radu Županije, gospodarstvu, poljoprivredi, školstvu, zdravstvu i brojnim drugim temama – pogledajte u videu.

Facebook Comments