Održana promocija knjige Priče iz ovog i onog života Vladimira Šoštarića

11. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Održana promocija knjige Priče iz ovog i onog života Vladimira Šoštarića


Promocija knjige Priče iz ovog i onog života Vladimira Šoštarića, prvijenca cijenjenog autora održana je u Domu kulture Đurđevac, u organizaciji Gradske knjižnice Đurđevac. Uz ravnateljicu Gradske knjižnice Đurđevac Bernardu Ferderber, moderatorice večeri bile su Vesna Hitrec i Mirela Skupnjak.

U predstavljanju knjige sudjelovali su i monsinjor Dario Paviša te monsinjor Jean. U glazbenom djelu večeri nastupila je Kulturna udruga Tomislav Franjić Kalinovac koja je brojne prisutne oduševila izvedbom popularnih zabavnih pjesama.

– Knjiga Priče iz ovog i onog života je knjiga zbog koje ćete se smijati i kad vam nije do smijeha, koja će vam vratiti radost života, vjeru u ljude, ali i vjeru u sebe, a sastoji se od pedeset životnih priča raspoređenih u četiri poglavlja ističe ravnateljica knjižnice uz napomenu da se knjiga može posuditi u Gradskoj knjižnici Đurđevac – poručili su.