Likovna kolonija „David Piskor 2021.“ na kojoj je sudjelovalo 18 autora-slikara u svim tehnikama (od 22 prijavljena) održana je u subotu 27. studenog u organizaciji Općinskog ogranka UDVDR-a Novigrad Podravski. Zbog covid situacije, četvero slikara nije moglo doći u Novigrad Podravski.

Slikare su u Vatrogasnom domu Novigrada Podravskog dočekali predstavnici organizatora, a dobrodošlicu im je poželio i prvi čovjek novigradske Općine Zdravko Brljek. Nakon toga slikari su se uputili na lokaciju Kuće za odmor obitelji Vuljak koja je u novigradskom vinogorju, gdje su se smjestili i stvarali radove, mahom ulje i akril na platnu.

likovna kolonija novigrad

Uz poštivanje covid mjera stvarali su se radovi, a autori su na raspolaganju imali piće i zakusku. Oko 15 sati za sve nazočne autore je organiziran zajednički ručak te je nastavljeno stvaranje djela i druženje. Nastali radovi će biti uokvireni i katalogizirani te stavljeni na uvid javnosti na izložbi.

likovna kolonija novigrad (13) likovna kolonija novigrad (12) likovna kolonija novigrad (11) likovna kolonija novigrad (10) likovna kolonija novigrad (9) likovna kolonija novigrad (8) likovna kolonija novigrad (7) likovna kolonija novigrad (6) likovna kolonija novigrad (5) likovna kolonija novigrad (4) likovna kolonija novigrad (3) likovna kolonija novigrad (2)