Održana koordinacija s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora

31. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Održana koordinacija s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora


Koordinacija s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora Grada Koprivnice održana je u srijedu u gradskoj vijećnici. Koordinaciju je sazvao gradonačelnik Mišel Jakšić, a osim njega prisutne su bile zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnice Ana Mlinarić i Dubravka Kardaš, pročelnici Dario Jembrek, Tomislav Golubić i Zdravko Punčikar te  pomoćnica pročelnice Jasna Markušić.

Ispred gradskih poduzeća sudjelovali su Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalac zajedno sa članovima Uprave Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom, Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda i Nedeljko Potroško, direktor Kominga.

Sastanku se odazvalo 15 od ukupno 17 predsjednika Mjesnih odbora koji su imali priliku iznijeti sve prijedloge i sugestije vezano uz projekte u njihovim mjesnim odborima, a prilikom kreiranja proračuna za 2020. godinu. Većina zahtjeva vezana je bila upravo uz infrastrukturna pitanja.

Također, razgovaralo se o realiziranim projektima u 2019. godini gdje su gotovo svi predsjednici Vijeća mjesnih odbora iznijeli zadovoljstvo do sada učinjenim.

prigorski.hr

Facebook Comments