ODRŽANA IZVANREDNA SKUPŠTINA NK Tehnika Koprivnica dobila novog predsjednika, a usvojeno je i novo ime kluba

2. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport ODRŽANA IZVANREDNA SKUPŠTINA NK Tehnika Koprivnica dobila novog predsjednika, a usvojeno je i novo ime kluba


U utorak je u večernjim satima na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici održana izvanredna skupština Nogometnog kluba Tehnika-Koprivnica.

Nakon neopozive ostavke dosadašnjeg predsjednika kluba Igora Bajalice za novog predsjednika jednoglasno je izabran Tomislav Zalar, dosadašnji član Upravnog odbora i dugogodišnji sportski djelatnik koji je u mladim danima prošao sve selekcije NK Tehnike.

– Prije svega bih želio zahvaliti dosadašnjem predsjedniku gospodinu Igoru Bajalici na svemu što je učinio za klub. Mi koji ostajemo u Upravi nastavit ćemo sa stvaranjem stabilnog i zdravog kluba kojim će se ovaj naš nogometni grad moći ponositi. Pritom ćemo i u budućnosti stavljati naglasak na domaće igrače, a radimo i na uspostavljanju suradnje sa Slavenom Belupom.

tomislav-zalar-nk-koprivnica

Foto: NK Tehnika Koprivnica

Moja je želja i namjera da se cjelokupni Upravni odbor aktivno uključi u rad kluba. Predali smo zahtjev za napredovanjem u Treću hrvatsku nogometnu ligu i nadamo se da će nam se publika što prije vratiti na tribine kako bismo svi zajedno mogli uživati u dobrom nogometu – rekao je novi predsjednik Tomislav Zalar.

Na sjednici Skupštine jednoglasno je usvojena i promjena imena. Nakon što procedura bude i službeno provedena, klub će nositi ime Nogometni klub Koprivnica.

Facebook Comments