Vatrogasna zajednica Općine Rugvica imala je 56 intervencija, modernizirala je vozni park s četiri nova vozila, a nastavljeno je i usavršavanje vatrogasnih kadrova glavne su poruke s održane godišnje skupštine pod predsjedanjem Dražena Vlahovića. Skupština je održana u Novakima Oborovskim.

Tijekom 2021. godine nabavljena je autocisterna koja je predana DVD-u Ježevo na korištenje, navalno vozilo koje koristi DVD Oborovo, DVD-u Otok Svibovski na korištenje je dano kombi vozilo s modulom, dok je zapovjedništvo na korištenje od županijske vatrogasne Zajednice dobilo zapovjedno vozilo tzv. pick-up.

dvd rugvica

-Ponosni smo što smo modernizirali naš vozni park. Kad se podvuče crta možemo biti zadovoljni svime što je odrađeno, usprkos pandemiji s kojom smo se borili – poručio je tajnik Kristijan Smolko.

-Rezultati su nam svima na ponos i svi se trebamo ponositi onime što smo napravili i postigli. Hvala Općini i načelniku Mati Čičku na sredstvima koja su nam osigurali. Vjerujem kako je to dokaz da dobro i kvalitetno radimo- poručio je Vlahović, najavivši kako Zajednica i dalje nastavlja u istom ritmu – istaknuo je predsjednik Društva Dražen Vlahović.

-Organizirali ste Skupštinu na europskoj razini. Ovim putem čestitam predsjedniku Draženu Vlahoviću na izvrsnoj suradnji i predanom radu, kao i svim našim vatrogasnim društvima koja predano rade. Vi dokazujete tradiciju i na ponos ste svima nama. Općina i dalje ostaje uz vas- poručio je općinski načelnik Mato Čičak.

dvd rugvica2