„Suvremena tehnologija u praćenju razine šećera u krvi“ bila je tema edukacije koju je dr. Ivan Andrašević održao članovima Kluba dijabetičara „Slatko srce“. Klub okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa te njihove roditelje, osnovalo ga je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a edukacija je održana u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Nekadašnji postupci praćenja i regulacije šećera u krvi stalno se mijenjaju, napreduju. I u tom području je digitalizacija uzela maha te olakšala liječenje. No, problemi nastaju za osobe koje nisu digitalno dovoljno pismene, stoga je ovakva edukacija iznimno korisna. Dr. Andrašević je mladi liječnik koji od djetinjstva boluje od dijabetesa pa itekako dobro razumije probleme osoba oboljelih od te bolesti i spremno odgovara na sva njihova pitanja.

Edukacija „Suvremena tehnologija u praćenju razine šećera u krvi“ održana je u sklopu projekta Klub „Slatko srce“ kojeg provodi Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a financira Zaklada „Hrvatska za djecu“.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornosti Društva Crvenog križa Koprivničko–križevačke županije i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“. Projekt „Slatko srce“ financira Zaklada „Hrvatska za djecu“.