Župan Darko Koren danas je u Županijskoj upravi održao radni sastanak s dekanicom Veleučilišta u Križevcima Marcelom Andreata-Koren. Sastanku su, uz župana i dekanicu, prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Ana Mušlek te prodekanica za nastavu i studente Tatjana Jelen.

Jedna od tema sastanka bila je i međusobna suradnja na zajedničkim projektima ulaganja u sportsku infrastrukturu u Križevcima koju zajednički koriste učenici Srednje gospodarske škole Križevci, Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci i studenti Veleučilišta u Križevcima.

S obzirom da Veleučilište u Križevcima i Srednja gospodarska škola Križevci rade u istoj zgradi, u pripremi je sastanak predstavnika Županije, Škole i Veleučilišta kako bi se odredili prioriteti zajedničkih ulaganja u prostor navedene školske zgrade.
Razgovaralo se i o potencijalnoj suradnji Županije i Veleučilišta kroz potporu pojedinim obrazovnim, kao i ostalim programima i projektima.

Na sastanku je zaključeno kako je potrebno osnaživanje srednjoškolskog i visokoškolskog obrazovanja suradnjom Županije, Grada Križevaca, srednjoškolskih ustanova i Veleučilišta u Križevcima.

IMG_0074