Održan je radni sastanak čelnih ljudi Bauwerk Group Hrvatske i Grada Đurđevca. Na radnom sastanku i obilasku trenutno aktualnog gradilišta u krugu tvornice bili su, predsjednik Uprave Bauwerk Group Hrvatska Igor Benaković i član tvrtkine Uprave Tomislav Mirović, te gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković. Gospodarska, ekološka i društvena odgovornost utkana je u vrijednosti ovog etabliranog đurđevačkog proizvođača parketa, a to su vrijednosti na kojima i Grad Đurđevac nastoji razvijati svoj sveukupni razvoj.

Predstavnici tvrtke i Grada Đurđevca obišli su radove na izgradnji kotlovnice s kogeneracijskim postrojenjem i razgovarali o rekonstrukciji postojećih građevina koje će isključiti korištenje ugljikovodika u proizvodnji, a tvrtki osiguravati dostatnu energetsku samoodrživost. Investicija je to vrijedna 11 milijuna eura.

-U ovakvim projektima želimo svim našim gospodarstvenicima biti partner, te pomagati sve gospodarske aktivnosti vezane uz zelene politike i veće zapošljavanje kroz korištenje mjera iz Programa potpora u poduzetništvu Grada Đurđevca – rekao je Željko Lacković.

đurđevac (1) đurđevac (2) đurđevac (4) đurđevac (5) đurđevac (6)