ODRŽAN PLENUM 2. ŽNL ISTOK U novu sezonu kreću NK Farkaš i NK Zvekovac

20. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport ODRŽAN PLENUM 2. ŽNL ISTOK U novu sezonu kreću NK Farkaš i NK Zvekovac


Večeras je u vanjskom prostoru Nogometnog kluba Žabnica u Žabnici, održan Plenum klubova 2. ŽNL istok Zagrebačke županije.

Uvodno su pozdravne riječi uputili u ime Nogometnog kluba Žabnica Dražen Draganić i načelnik Općine Farkaševac Matija Copak.

Nazočni su se osvrnuli na proteklu sezonu, pobrojali probleme i istaknuli kako će u sljedećoj sezoni biti veći broj mladih sudaca. Nogometni klub Farkaš se aktivirao nakon 15 godina stanke, a i Nogometni klub Zvekovac će nastaviti natjecanje u ovoj ligi.

Sezona će početi 11. i 12. rujna. Igrat će se dvokružno, 18. kola do 7. studenog. U prvom kolu će se sastati Farkaš – Brcko, Croatia – Žabnica, Sloboda – Zvekovac, Mladost Obedišće – Donja Zelina te Mladost Brezine – Graničar Tučenik.

Predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov izrazio je zadovoljstvo što je čak sedam klubova u ligi s područja Nogometnog središta Vrbovec. -Prije dva tjedna smo Plenum I. ŽNL imali u Dubravi, a  danas smo opet domaćini Plenuma II. ŽNL istok. Drago mi je da je ponovo aktiviran NK Farkaš i čestitam Nogometnom klubu Žabnica na zajedništvu – poručio je Badrov.

Na kraju je nagradu za Fair play primio Nogometni klub Brcko.

plenum1 plenum2 plenum3 plenum4 plenum5 plenum6 plenum7 plenum8 plenum9 plenum10 plenum11 plenum12 plenum13 plenum15 plenum16

 

Facebook Comments