Taekwondo klub Jastreb krajem školske godine tradicionalno organizira  “Ljetni limač kup” koji se održao u subotu na otvorenom u Zagrebu.

Interes djece i roditelja je bio velik, ali s obzirom na mjere i satnicu održavanja broj djece je bio ograničen.

Taekwondo klub Radnik natjecao se u kategorijama mlađih kadeta i kadeta. Rezultati su odlični s obzirom na mali broj treninga i mjera koje nisu dozvolile normalan rad.

Osvojeno je 5 zlatnih i 3 brončane medalje u raznim disciplinama.

radnikovci2

Rene Jandroković, Mihael Nikolić, Luka Brezovec i Bruna Zajec Kambić osvojili su prva mjesta. Lara Srbljinović, Gabrijel Srbljinović i Michael Nerendić osvojili su treća mjesta.

Posebno zanimljivo je disciplina parova gdje su nastupili Rene i Zoran Jandroković, proslavljeni bivši reprezentativac i osvojili su 2. mjesto, dok su djevojčice Lara Srbljinović i Bruna Zajec Kambić osvojile uvjerljivo 1. mjesto.

Pohvale idu organizatoru koji su svakom pobjedniku u svojim kategorijama darivali razne igračke a svakom sudioniku turnira osigurali hranu u Mc’Donaldsu, što je djecu posebno razveselilo. Krajem lipnja održava su kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u Zagrebu, dok je ljetni period predviđen za pripremu sportaša kroz ljetne kampove.