Nakon pobjede u prvom susretu osmine finala CEV Kupa prošli tjedan u Trebinju odbojkašice Mladosti u uzvratu dočekuju prvakinje BiH ekipu Gackog u utorak 5. prosinca u 19.00 sati u Domu odbojke, a igračica Andreja Mihavljević priželjkuje isti rezultat.

U prvom susretu bilo je glatkih 3:0 (19, 10, 16) za sat vremena, pa se i u uzvratu očekuje prolaz mladostašica u daljnju fazu ovog natjecanja u kojem su u veljači 2022. godine stigle i do polufinala, gdje ih je na kraju porazio ipak daleko jači Stuttgart.

“Ovo nam je već treća utakmica s njima ove sezone, dobile smo ih već u Zagrebu s 3:1 u kvalifikacijama za Ligu prvakinja, potom prošli tjedan 3:0 u Trebinju u prvom susretu osmine finala CEV kupa i sada slijedi uzvrat u kojem želimo nastaviti taj niz pobjeda”, kazala je jedna od junakinja pobjede u Trebinju, reprezentativka i nositelj igre ekipe iz Doma odbojke, Andrea Mihaljević.

U međuvremenu su Zagrepčanke odradile dobar posao i u Karlovcu, pobijedivši uvijek neugodni Kelteks u Superligi s 3:1.

“Izgubile smo set jer smo malo preopušteno ušle u utakmicu, a s druge strane, protiv nas svaka ekipa posebno ‘grize’ jer nemaju što izgubiti, tako nam je nedavno i Ribola Kaštela uzela dva seta”, nastavila je Mihaljević.

“Idemo na pobjedu, naravno, želimo i u siječnju igrati u CEV Kupu. Suparnice poznajemo, spremile se jesmo, nećemo ništa prepustiti slučaju, i uz nadam se brojnu pomoć naše publike možemo najaviti još jedan lijep susret u Domu odbojke nakon kojega ćemo svi skupa biti zadovoljni”, zaključila je 20-godišnja korektorica.